If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честито и от мен . Исках и аз на жената да купя нещо такова, но разума /и думата жената /надделя над сърцето и взех пунтото. Все пак разхода за нея е важен. 75 коня с 5,5 разход на бензин е перфектно.
На темата за 1,4 T.S. и 1,6 boxer ще ти оспоря мнението. Имам боксер, карал съм 1,4 TS - разликата според мен я има, но в полза на боксера. Колегата с туинспарка си призна и той за същото. Е все пак нека и специалистите си кажат мнението но разликата е 10 Nm в полза на боксера. 134 Nm -124 Nm
Честито и от мен . Исках и аз на жената да купя нещо такова, но разума /и думата жената /надделя над сърцето и взех пунтото. Все пак разхода за нея е важен. 75 коня с 5,5 разход на бензин е перфектно.
На темата за 1,4 T.S. и 1,6 boxer ще ти оспоря мнението. Имам боксер, карал съм 1,4 TS - разликата според мен я има, но в полза на боксера. Колегата с туинспарка си призна и той за същото. Е все пак нека и специалистите си кажат мнението но разликата е 10 Nm в полза на боксера. 134 Nm -124 Nm
Може и да е така ама аз вървящ 1.6 боксер още не съм виждал
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Може и да е така ама аз вървящ 1.6 боксер още не съм виждал
мерси а за вървящ боксер има има повярвай ми на Tonov колата върви на равно със 1.6 туин спарк... ам тва е тема на други разговори
Нищо не си карал.... или поне не си я карал както трябва
То хубаво ги гледаш тези каталожните, но погледни и това къде Боксера ги достига 103-те коня и после погледни къде ТС
Като го направиш.... сети се сега, къде е прекъсвача на Боксера и къде на ТС И какво ти говори всичко това
Ако не се сещаш... да ти кажа
П.С Аман вече от тоя мит, че Боксера повече вървял. Проверявано е вече.
Ти пак да се обадиш неподготвен.Казах ти:една птичка пролет не прави
Като си взех Спринта 1,5(който харчеше повече масло от колкото гориво) се наложи брат ми да кара 146 1.4ТС и му казах да ги сръчкаме.Резултата:Брат ми бе задушен от масленият дим защото караше зад мен.Е нищо,че от Спринта бяха изчезнали някъде във времето около 200/300кг. желязо
Спри ведъж за винаги с това.Мойту дети сий най- хууто
Ти пак да се обадиш неподготвен.Казах ти:една птичка пролет не прави
Като си взех Спринта 1,5(който харчеше повече масло от колкото гориво) се наложи брат ми да кара 146 1.4ТС и му казах да ги сръчкаме.Резултата:Брат ми бе задушен от масленият дим защото караше зад мен.Е нищо,че от Спринта бяха изчезнали някъде във времето около 200/300кг. желязо
Спри ведъж за винаги с това.Мойту дети сий най- хууто
Alfa Romeo Sprint 1.5
Начало выпуска март 1983 г.
Мощность, л.с./об мин 105 / 6000
Разгон до 100 км/час, с 10.4
Снаряженная масса, кг 915
Alfa Romeo 146 1.4 Twin Spark 16V
Мощность, л.с./об мин 103 / 6300
Разгон до 100 км/час, с 11.5
Снаряженная масса, кг 1135
Сам си прецени кой е неподготвения
Не мога да повярвам, че още не си разбрал.
Говорим за..... 145 1.6 boxer и 145 1.4 ТС. Там нещата стоят по много различен начин. За тая дръпка... що не го напълни Спринта с хора на всяка седалка като знаеш, че е станала вече колкото едно Ренце 5
А ти за съвсем друго животно говориш
Не е мойто най хуууто. Обичам да сме точни
аве пак се почва с вечния спор...зад компютъра .Някой направи ли си труда да нареди 1.4 тс и 1.6боксер или само си лаете...
Аз лично съм навит да пробвам с някой от Бургас или от някаде на около.Нямам за цел да се дразня или нещо от сорта,ама пробвайте ,документирайте и тогава пишете.Поздрави
аве пак се почва с вечния спор...зад компютъра .Някой направи ли си труда да нареди 1.4 тс и 1.6боксер или само си лаете...
Аз лично съм навит да пробвам с някой от Бургас или от някаде на около.Нямам за цел да се дразня или нещо от сорта,ама пробвайте ,документирайте и тогава пишете.Поздрави
Да... аз съм си го правил този труд
Мислиш ли, че говоря наизуст
Пробвай, пробвай... лошо няма Ама и ТС да е 145
Еми поне моя Т.С. дърпа с много
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment